A Reus fem comerç!

Jornades sobre el present i el futur del comerç

dijous 5 de juliol de 13h30 a 17h
Cal Massó

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, organitza el 5 de juliol a Cal Massó la segona edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”.

En aquesta edició es presentarà la campanya d’estiu “Visit Reus Summer” i posteriorment hi haurà la ponència “Top Visual” a càrrec de Lluís Bejiga, especialista en marxandatge visual en comerç. La jornada és gratuïta, oberta a l’assistència de professionals i persones vinculades al sector comercial, així com al públic en general.

L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer les campanyes i eines que crea l’Agència Reus Promoció per augmentar l’afluència de visitants a la ciutat, i donar l’oportunitat als comerciants de formar-se amb grans especialistes del sector, en aquest cas en merxandatge visual.

L’acte començarà a les 13:30 h, a Cal Massó (carrer de Pròsper de Bofarull, 7) amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i seguidament es donarà la benvinguda a càrrec la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i finalitzarà a les 17 h aproximadament.

La inscripció es pot fer de forma gratuïta fins al proper 3 de juliol de dues maneres:

Omplint aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1PLje-D1POmqcsk9kX-WQlCC2f8WsGUewCP0lzzG_ssQ/viewform?edit_requested=true

o

Enviant un WhatsApp al 625 205 366 indicant el nom de la botiga, la quantitat dels assistents i els noms dels assistents.

0 comentaris

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.