Arriba el “Posa’t la Gorra!” a Tarragona amb una edició 2.0

Celebrem els 16 anys en connexió amb tu i el món sencer!

Dediquem la festa d’enguany a l’univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d’estar al món i de comunicar-nos. Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

Us convidem a posar-vos la gorra i connectar-vos, en directe, amb tot el món des de PortAventura Park el proper 12 de maig.

La gorra és el símbol que ens fa iguals als ulls dels infants que estan malalts de càncer, amb ella els diem que no estan sols, amb ella compartim els seus somnis, il·lusions i inquietuds.

En aquesta ocasió la gorra ha sigut dissenyada per la marca Desigual, creant un model divertit i actual.

La gorra té un cost de 21€ i inclou l’entrada a PortAventura Park el dia de la festa.

Aquest any volem continuar agraint la solidaritat, col·laboració i implicació per part de la ciutadania, empreses i institucions que segueixen fent-nos costat amb el seu suport i compromís.

Us animem a que apropeu aquesta important causa a tothom, instal·lant un punt de venda de la gorra + entrada, als vostres establiments.

Per col·laborar activament en la difusió, us demanem que quan us arribin les gorres, publiqueu una foto vostra amb les gorres i ens etiqueteu a @afanoctarragona i @posatlagorra, juntament amb el hashtag #posatlagorra a través de les vostres xarxes socials.

Com a novetat, aquest any també us fem arribar el cartell tamany foli amb el hashtag #posatlagorra, que només haureu d’imprimir i retallar. Volem que animeu als compradors a que també es facin una foto amb la gorra i cartell, i la comparteixin a les seves xarxes socials etiquetant-nos i escrivint el mateix #hashtag. Entre tots en farem una gran difusió!

Si esteu interessats contacteu amb nosaltres:

https://posatlagorra.org/portaventura/

977 22 87 12 o bé enviant un correu a tarragona@afanoc.cat

 

0 comentaris

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.