ELECCIONS JUNTA DIRECTIVA 2020-2024

El passat dimart dia 3 de març de 2020 a les 21h30 va tindre lloc les eleccions a Junta Directiva 2020-2024 de l’entitat al Centre Cívic de Llevant.

A l’acte, que va ser obert al públic, van assistir en qualitat de convidats, el Sr. Alcalde Carles Pellicer, La Sra Montserrat Caelles (Regidora), la Sra. Montserrat Flores (Regidora), Sr. Carles Prats (Regidor), Sr. Jaume Batista (Cambra de Comerç de Reus), Sr. Pau Salvador (Cambra de Comerç i Pallol), Sr. Ilde Vidal (President del Mercat Central de Reus), Sra Débora Garcia (Grup Municipal Cs), Sr. Ricardo López (Regidor), Sra. Gemma Molner (Presidenta del Tomb de Reus), Sr. Jacint Pallejà (Tomb de Reus), i familiars i acompanyants a parts dels associats presents a l’Assemblea que havia tingut lloc anteriorment.

Imatge Elecció Junta Directiva Unió de Botiguers de Reus

L’acte va ser dirigit pel Sr. Àlfred Pitarch que va presentar la única candidatura que hi havia encapçalada per la Sra. Meritxell Barberà i Màré i per la qual no va ser necessari efectuar votacions.

A continuació la Meritxell Barberà va explicar el seu programa electoral que podeu llegir a continuació:

1. Presentació dels membres de la candidatura.

2. El comerç sempre ha estat i continuarà sent un sector estratègic per a les ciutats, és una peça clau de l’activitat econòmica, de la configuració de l’espai urbà. L’activitat comercial determina la vitalitat econòmica d’una ciutat.

3. Reus és una ciutat dinàmica, amb una àmplia oferta comercial i empresarial. La qualitat i diversitat del teixit comercial de la nostra Ciutat és un dels principals atractius tant per la nostra ciutadania com pels visitants. El comerç de Reus forma part del nostre ADN , ha fet de la ciutat el què és i dota els barris benestar i qualitat de vida per als veïns i venes L’èxit es deu als i les comerciants que, dia a dia, treballem per aixecar la persiana dels nostres establiments i per donar un producte i un servei de qualitat.

4. Tenim al davant grans reptes , millorar la competitivitat n’ és un i per això ens cal l’ajuda de l’administració pública. Necessitem programes formatius destinats a la professionalització del comerç. Sabem que les botigues del s. XXI ja no son només físiques per això ens cal una formació constant , redissenyar les botigues i adaptar-nos a noves maneres de vendre i d’entendre els establiments comercials.

5. Des de la Unió de Botiguers hem de promoure, per un costat campanyes de dinamització comercial, en diferents èpoques de l’any destinades a la dinamització dels propis comerços, ja siguin campanyes destinades al client final amb promocions i regals així com campanyes de solidaritat, si cal amb el territori que ens envolta. Hem de ser responsables també amb el territori, i per altra facilitar als associats la gestió del seu negoci, el dia a dia de la gerencia del negoci és cada vegada mes complex, per això ens cal treballar per aconseguir convenis amb diferents proveïdors de serveis.

6. En la vessant més SOCIAL, volem treballar en un programa de comerç a les escoles; creiem que és important promoure el coneixement de l’entorn, cultural , social i històric a través del
comerç de proximitat amb l’objectiu de crear un consum responsable des de ben petits, però podem ni ens volem oblidar de les persones grans, de vegades amb risc d’aïllament social o
solitud. Hem de ser proactius en aquest sentit i crear “un comerç amic”. Parlar a les persones grans de forma clara , senzilla, orientar-les si cal i somriure. 7. Necessitem crear sinergies amb altres sectors estratègics de la ciutat com la restauració, la cultura o el turisme i establir punts d’unió i de treball en comú amb totes les entitats comercials de la ciutat perquè sabem qua la unió fa la força. Tal com diu el refrany SI CAMINES SOL ANIRÀS MÉS RÀPID PERÒ SI CAMINES ACOMPANYAT ARRIBARAS MES LLUNY.

8. En aquest sentit volem apelar l’esperit emprenedor que va portar Reus a ser una ciutat pionera quan va tenir la primera Unió de Botiguers de l’estat ara fa 45 anys.

9. Reus necesita una Unió de Botiguers més forta , més gran i més transversal , una entitat que pensi en el conjunt de la ciutat. Perquè el comerç fa ciutat, el comerç manté viva la ciutat, el
comerç és ciutat

10. AGRAÏMENTS

Imatge Elecció Junta Directiva Unió de Botiguers de Reus

Enllaços relacionats:

http://www.canalreustv.cat/noticies/la-unio-botiguers-escull-meritxell-barbera-com-nova-presidenta

http://reusdigital.cat/noticies/economia/meritxell-barbera-es-la-nova-presidenta-de-la-unio-de-botiguers-de-reus

https://www.google.com/amp/s/tarragonadigital.com/reus/meritxell-barbera-presidenta-unio-botiguers-reus

??Nova Junta Directiva 2020-2024 Unió de Botiguers de Reus??Meritxell Barberà (Tomàs Barberà) – Presidenta??Laia…

Publicada por Jo compro a Reus! (UBR) en Miércoles, 4 de marzo de 2020

0 comentaris

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.