UBR Seguim al teu costat

Establiments oberts o amb servei d’entrega a domicili

Des de que va començar la crisi del COVID-19, la Unió de Botiguers de Reus no ha parat de treballar per mantenir a tots els nostres establiments associats al dia de totes les notícies relaciones amb la situació actual.

En aquests moments a part de la preocupació per la salut de la població, que és el prioritari, també estem preocupats pels nostres botiguers. Necessitem lluitar per a que el nostre comerç de proximitat pugui resistir aquesta crisi.

Des de l’entitat ja estem preparant accions que anirem realitzant durant aquest període de tancament, i ja pensen alguna campanya per al moment de la reobertura.

Ara més que mai, necessitem l’ajuda dels nostres clients!
Algunes de les nostres botigues, estan obertes ja que la llei els ho permet i altres que estan tancades ofereixen serveis de venda on-line i entrega a domicili.

Per a qualsevol informació que pugueu necessitar, no dubteu en contactar amb nosaltres mitjançant whatsApp al 625 205 366 o mail ubr@ubr.cat

1 comentario

Trackbacks y pingbacks

  1. […] de comerços i serveis que han facilitat les associacions comercials El Tomb de Reus i la Unió de Botiguers. Així mateix, ofereix telèfons de contacte dels paradistes dels Mercats de Reus, que aquests […]

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.