Les Botigues al Carrer 2020 aquest any a l'interior UBR

La Unió de Botiguers de Reus no participarà a les “Botigues al Carrer”

L’associació dels comerços de la ciutat, la Unió de Botiguers de Reus, insta a realitzar a l’interior dels establiments la campanya ‘Les Botigues al Carrer’ a causa de l’estat de la pandèmia a la ciutat.

Seguint amb les indicacions de la Conselleria de Salut, la Unió de Botiguers Reus (UBR) ha anunciat, mitjançant un comunicat, que no participarà en aquesta edició de ‘Les Botigues al Carrer’. La campanya, que està programada entre el 26 i 28 d’agost, és una acció bianual que marca el final de les rebaixes exposant a l’exterior dels establiments les últimes peces en descompte.

La UBR ha instat als seus associats a mantenir la selecció de productes en oferta a l’interior dels establiments, per mantenir les dates especials de finals de temporada però en un espai més controlat i segur sanitàriament. Els comerços que se sumin a aquesta iniciativa alternativa seran anunciats a la web de la Unió de Botiguers de Reus www.ubr.cat i a les seves xarxes socials.

Tal com porta fent des de la seva fundació, però sobretot durant la pandèmia, la UBR fa una crida a favor del comerç de proximitat i insta a tothom a apostar-hi. També recorda que és responsabilitat del comerç, l’hoteleria, els serveis i també de la ciutadania respectar les recomanacions i actuar de forma responsable per acabar amb el rebrot que pateix la ciutat i amb la pandèmia.

La UBR de tota la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

0 comentaris

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.