Sorteig de 25 vals de compra de 20€!

sorteig de vals

La Unió de Botiguers de Reus (UBR) ha iniciat un sorteig als seus perfils d’Instagram (@uniodebotiguersdereus) i Facebook (@Unio.de.Botiguers.de.Reus) on es regalen 25 vals de compra per valor de 20€ a gastar en els establiments associats de la UBR que s’han adherit a la campanya. La iniciativa sorgeix per agrair a clients i reusencs el suport i l’aposta pel comerç local i de proximitat que representa la UBR.

Per participar en el sorteig i guanyar un dels 25 vals de compra de 20€ cal fer “m’agrada” a la publicació, seguir els perfils d’Instagram i Facebook de la Unió de Botiguers de Reus i comentar la publicació etiquetant dos amics i la botiga on es voldria gastar el premi (si té perfil a xarxes). A més, es pot participar tant a Facebook com a Instagram, augmentant les possibilitats de que es guanyi un dels 25 vals.

El sorteig està obert fins al 31 d’agost i el 2 de setembre s’anunciaran els noms dels guanyadors i guanyadores del vals de compra. A la web de la Unió de Botiguers de Reus (www.ubr.cat) es poden consultar els comerços adherits a la campanya i on es podran gastar els 20€ de premi.

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

0 comentaris

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.