Vídeo promocional de les Botigues de la Unió de Botiguers de Reus

Ahir 14 de juny de 2018, vam presentar amb molta il·lusió al Centre Cívic de Llevant de Reus, el vídeo que l’entitat ha realitzat per promocionar el comerç de proximitat de Reus i posar en valor l’assessorament i l’atenció personalitzada que ofereixen els botiguers de la nostra associació.

Una idea que va sorgir de la Meritxell Barberà, membre de la junta de la Unió de Botiguers de Reus que va proposar fer un vídeo promocional per difondre a les xarxes socials.

Vam encarregar la realització d’aquest vídeo a l’empresa dedicada al comerç, KOMERCIUM.

Conjuntament amb KOMERCIUM i el David Repullo, auxiliar administratiu i atenció a l’associat de la Unió de Botiguers de Reus, es van seleccionar 15 botigues que representen la varietat de la UBR.

Volem agrair a aquests comerços la seva participació desinteressada:

ROSLENA – ÒPTICA SALAS – PASTISSERIA MAIKA – CASAS SABATERS – BUGADERIA TOT NET – CATARINETES – DRAPS DE CASA – GALATEA – GELATS I TORRONS XIXONA – ROVIRA FUSTÉ – PUJOL VILÀ – FLORISTERIA MYOSOTIS – TOMÀS BARBERÀ – CAL SENDRA – CARNISSERIA VICTÒRIA GALA – CISTELLERIA CARBONELL (aportació bossa estilisme noia)

En un inici, el vídeo estava pensat exclusivament per a les xarxes socials, però finalment també s’emetrà a Canal Reus Televisió del 15/06 al 15/07.

S’han fet dues versions del vídeo. L’original de 60’’ i una altra versió de 30’’.

  • El vídeo de 60’’ s’emetrà al tall publicitari del Notícies migdia (total 12 passis de l’espot).
  • El vídeo de 30’’ en rotació, 3 dies a la setmana / 10 emissions per dia (total 120 passis).

També es farà difusió del vídeo per les Xarxes socials:

Volem també agrair a Reus Promoció, al Centre Cívic de Llevant, i especialment a la Sra. Montserrat Caelles, Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat i a la Sra. Montserrat Flores, Regidora de participació, ciutadania i transparència de l’Ajuntament de Reus el suport que ens han donat assistint a la presentació del vídeo.

UBR presentació vídeo promocional

UBR presentació vídeo promocional

UBR presentació vídeo promocional

0 comentaris

Deixar un comentari

Vols unir-te a la conversa?
Sigues lliure de contribuir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.